Hoe werkt de Bruiloft App?

Stap 1 - Aanmelden

Stap 1 - Aanmelden
Het bruidspaar (of bijv. de ceremoniemeester) meldt zich aan via onze website. Via de knop Aanmelden kom je terecht bij het aanmeldingsformulier. Hier kies je onder andere een domeinnaam (een naam voor je website). Daarnaast vul je alle benodigde gegevens in.

Stap 2 - De Kosten

Stap 2 - De kosten
Je betaalt eenmalig € 29,95 (incl. btw).
Voor dit bedrag registreren we één domeinnaam voor de periode van één jaar. We sturen de e-mail door naar een door jou gekozen e-mailadres. Je kiest een toegangscode, waarmee alle bruiloftsgasten foto's en berichten kunnen uploaden en bekijken via de website of de app.

Let op: het verwerken en aansluiten van een domeinnaam duurt ongeveer 48 uur. Uiteraard kun je wel direct aan de slag!

Betalen met ideal
Nadat alle gegevens goed zijn geregistreerd, klik je op de knop "Bestellen". Je komt dan terecht op de betaalpagina. Je betaalt via iDeal.

Download de app

Stap 3 - Download De Bruiloft App
De bruiloftsgasten kunnen via de website of de app foto's en gelukwensen achterlaten en bekijken. De Bruiloft App downloaden al je bruiloftsgasten gratis in de Applestore of Appstore.

Apple App Store Android Play Store
Stap 4 - Toegangscode

Stap 4 - Toegangscode
Verspreid de toegangscode onder de bruiloftsgasten, zodat iedereen op je persoonlijke website foto's en berichten kan plaatsen en bekijken.

Stap 5 - Toegangscode

Stap 5 - Foto's en berichten uploaden en bekijken
Met een paar simpele klikken plaatsen al je bruiloftsgasten foto's en berichten. De foto's worden direct op de website op een prikbord geplaatst. Als je op een foto of bericht klikt, wordt die vergroot en kun je het goed bekijken. In de App kun je door de foto's swipen.

Bekijk de demo!

Stap 6 - Presentatie

Stap 6 - Presentatie
Op de website kun je de presentatiemodus activeren. Alle foto's en berichten komen automatisch voorbij in een slideshow. Nieuwe foto's en berichten die worden geplaatst, worden hier direct aan toegevoegd.

Met een internetverbinding en een beeldscherm of beamer kunnen alle bruiloftsgasten dus live foto's van jullie feestdag bekijken.

Stap 7 - Foto's downloaden

Stap 7 - Foto's downloaden
Iedere foto die op de website is geplaatst, kan ook worden gedownload!

Klik hier om aan te melden!